Mocht u gekeken hebben op Kerstavond of Kerstmorgen dan zult u gemerkt hebben dat door technische storingen de geluidskwaliteit niet goed was. Onze excuses hiervoor.

Update 26/12 17.00 uur:
Er is hard gewerkt om dit probleem op te lossen en de opnamen op Youtube te voorzien van een beter geluidssignaal. Inmiddels is de Kerstavonddienst met dhr B. Oosterbroek voorzien van beter geluid. De verbeterde Kerstmorgendienst met ds A. Haasnoot is vanaf ongeveer 18.30 uur beschikbaar.

Een groepje uit de kerkenraad heeft een plan uitgewerkt hoe de kerkdiensten weer zouden kunnen worden hervat. Met inachtname van alle regels die de overheid stelt en die door de PKN in een voorbeeld protocol zijn gegoten.

Met dit stukje wil ik mezelf kort aan u en jou voorstellen. Door de kerkenraad ben ik gevraagd om als interim-predikant te helpen in de Brug vanaf 1 aug 2020 totdat er een nieuwe vast predikant komt. Daarbij zal ik vooral het kader ondersteunen en begeleiden, meehelpen en denken op beleidsniveau en voorgaan in de diensten 2x per maand.
Enkele malen mocht ik al bij u voorgaan. Ik ben ds. Jelle de Kok uit Wilsum (bij Zwolle). Daar woon ik met mijn vrouw die daar predikant is. Zelf ben ik als predikant toeruster dienstbaar in de landelijke kerk.

Zolang de maatregelen ter bestrijding van Corona crisis nog door overheidswege van kracht zijn, zullen de erediensten verzorgt blijven worden via het internet, via Youtube.
Om de diensten te kunnen uitvoeren is apparatuur nodig en deze is op dit moment gehuurd. Naast de gehuurde apparatuur is ook een geluidsinstallatie nodig voor de voorganger als ook voor de begeleiding, de vocalisten en musici. Deze was al beschikbaar in de Michaelkerk, daarom worden de diensten daar gemaakt en opgenomen. Naast de voorganger en de muzikale begeleiding zijn er nog zo'n 6 a 7 mensen nodig voor bediening van de apparatuur.  

De diensten in beide kerken vinden weer op hun reguliere tijden plaatsvinden. Gezien het (nog) gering aantal personen dat de dienst daadwerkelijk fysiek kan bijwonen, zijn beide diensten rechtstreeks mee te luisteren, en vanuit de Michaëlkerk tevens te zien via Youtube.

Het Corona-virus heeft bijna heel Nederland op een laag pitje gezet en dat geldt ook voor het beroepingswerk. Onderdeel van onze speurtocht naar een nieuwe voorganger is het bezoeken van kerkdiensten om daar live indrukken op te doen. Ook is in voorkomende gevallen bezoek in persoon aan de orde. Dat kan nu voorlopig even niet. Maar het betekent niet dat de commissie helemaal stil zit. We hebben de afgelopen tijd weer een aantal namen doorgesproken en bekeken en doen dat ook op dit moment. En die voorgangers waarvan we menen dat ze kunnen passen kunnen we natuurlijk ook alvast benaderen om te vragen of ze in beginsel beschikbaar zijn.

Opvoeden is lastig. Hoe geef je grenzen aan bij je kind? Hoe maak je duidelijk hoe je van je kind houdt? Wat doe je als je kind maar niet wil luisteren? Hoe vertel je je kinderen over Jezus Christus? Genoeg vragen om met elkaar over na te denken en ervaringen uit te wisselen. In 5 bijeenkomsten gaan we aan het werk met onze eigen vragen. Deze cursus is ontwikkeld door de Alpha cursus en draait om het gesprek tussen ouders onderling. De ouders zijn de beste deskundigen.

De avonden zijn op 19 oktober 2, 16, 30 november en 7 december 2016. Je kunt je opgeven voor deze avonden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd: 20.00 -22.00 uur, vanaf 19.45 is er koffie/thee. Locatie: Michaëlkerk.

De kosten zijn 10 euro en bestaan uit het cursusboekje. Gerdien Drop leidt deze cursus. Opgave is noodzakelijk.

Ds Samir 0Dominee Samir is dominee van een kleine kerk (Reformed-Baptist) in een arme wijk van Damascus. Sinds het uitbreken van de Irak oorlog in 2003 heeft de kerk aandacht voor Irakeze vluchtelingen. Sinds het uitbreken van de burgeroorlog in Syrië zijn er in zijn wijk veel Syrische vluchtelingen neergestreken, die komen uit andere, verwoeste wijken van Damascus, of uit andere dorpen en steden elders in Syrië.

PASSION, de naam zegt het al. Wij als groep hebben een passie voor dans en drama. Door middel van toneelstukjes en dansen die wij als groep maken ondersteunen we (ere-)diensten, jongerendiensten en leveren we bijdragen aan andere projecten. 
Heb jij ook deze PASSIE en wil jij je talenten laten zien?! Kom dan gerust een keer naar onze oefenavond!!
Wij geloven dat een ieder die een talent heeft deze mag uiten tot eer van God ondanks je leeftijd!!
Alle leeftijden zijn welkom, want wie een talent heeft moet deze gebruiken!
Wij repeteren op maandagavond in de huiskamer van de Michaëlkerk om 19:30u.

Voor vragen kun je terecht bij Ellen van Dijkhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0644404848

 

In deze cursus wordt aandacht besteed aan het gebed, en daarbij zullen we ook vooral gericht zijn op het luisteren naar God. Soms krijgen we een woord of een beeld. Wat zou het prachtig zijn om dat proberen vast te leggen in een schilderij of een tekening. Zo zullen we in de week voorde cursus ons al bezig houden met gebed als huiswerk en zal 'het ontvangen van God' hierin centraal staan.
De cursus bestaat uit een inleiding/meditatie en gebed, waarna we aan de slag zullen gaan met onze teken/schilderbenodigdheden. De keuze waarmee gewerkt wordt is vrij. Omdat de cursist zelf deze keuze maakt en zelf alle benodigdheden meeneemt, zijn de kosten hiervoor laag: € 5,-- per zaterdagochtend (9.00–12.00 uur) incl. koffie/thee en iets lekkers. Ieder cursusjaar wordt er ook een techniek behandeld en dit jaar zal het onderwerp gekoppeld zijn aan een bezoek aan het Mauritshuis op 27 september: hoe schilder / teken je iets van goud of zilver.Aan het einde van de ochtend kijken we naar elkaars werk en luisteren we naar het verhaal er achter. 

De cursus start op 4 oktober en zal tot en met mei gevolgd kunnen worden op de eerste zaterdag van de maand (wel voor iedere keer apart opgeven):4 oktober, 1 november, 6 december 2014, 3 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei (mits hiervoor genoeg aanmeldingen zijn) 2015. Nieuw dit seizoen is ook een bezoek aan een museum: hoe schilderden de 'oude meesters' (Mauritshuis).

Meer informatie is ook te vinden op de website: www.art-by-faith.nl

De cursus gaat plaatsvinden in de Michaëlkerk, Anjerplein 1 te Spijkenisse. 

Informatie: Nel Haver; tel. 0181-618324 (na 19.00 uur) of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Rommelmarkt op 13 mei 2017

De rommelmarkten van “de kerk” in Spijkenisse zijn al jarenlang een begrip en een evenement waar men naar uitkijkt. De rommelmarkten worden georganiseerd ten behoeve van het in stand houden van de Protestantse Gemeente Spijkenisse. Aanvankelijk werd de rommelmarkt gehouden op het marktplein rondom de Dorpskerk, later in een tennishal op Halfweg en recent in 5 lokalen van een leegstaande school in Maaswijk die van de Gemeente wordt gehuurd.

Met ingang van 2016 zal de Protestantse Gemeente Spijkenisse een voor- en najaar markt organiseren. Onze doelstelling is primair om met de opbrengst van deze voor- en najaar markt het plaatselijk kerkenwerk te steunen van de vier deelnemende kerkgemeenten de Dorpskerk, de Dorsvloer, de Michaëlkerk en de Kern.

De voor- en najaar markt zal in het vervolg worden gehouden op respectievelijk de tweede zaterdag in mei en de vierde zaterdag in oktober van 9.00-16.00 uur in een nieuwe locatie in de school, ingang Petronella Brugsmastraat, Spijkenisse.

De verhuizing van de tennishal op Halfweg naar de school zien wij als een nieuwe kans. Eerder hadden we een aparte opslagruimte. Voor de rommelmarkt in de tennishal moesten we alle spullen daarheen brengen en weer terug. Dat hoeft nu niet meer, want de plaats van de opslag is nu ook de plaats waar de rommelmarkt plaats vindt. Alle spullen kunnen nu ook beter worden neergezet en ingedeeld . Ieder lokaal in de school heeft zijn eigen “winkel”; kleding, boeken, curiosa etc
De school ligt dichtbij winkelcentrum Maaswijk. In de lokalen en op het plein van de school is er dit jaar een groot aanbod goede gebruikte spullen en is er een rad van avontuur. In de tent op het schoolplein kunt u even uitrusten onder het genot van een kopje koffie, thee, frisdrank of een broodje Hamburger of warme worst, als het weer het toelaat.

De voorjaarsmarkt op 13 mei 2017 wordt een leuke en gezellige markt met goede en goedkope spullen.

Noteert u deze datum alvast in uw agenda!

Meer informatie en een routebeschrijving kunt u vinden op www.rommelmarkt-spijkenisse.nl .

We verzamelen allerhande leuke spullen die nog goed en verkoopbaar zijn. Bijv. kleding, boeken, huishoudelijke artikelen, potten en pannen, grammofoonplaten/Cd’s/videobanden, speelgoed, kerstspullen, elektrische apparaten, radio’s/Tv’s en meubelen. (behalve grote kasten en grote bankstellen) Geen sterk verouderde computerapparatuur. Overtollige fietsen ( ook “opknappers”) komen we graag ophalen

Op zaterdagmorgen is men van harte welkom tussen 10.00 tot 12.00 uur om overtollige, verkoopbare spullen langs te komen brengen. Vrijwilligers zijn aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Gaat men verhuizen of heeft men een huis leeg te halen dan komen wij het graag ophalen.Volgens afspraak met: Cees Koornneef tel. 0181-615829 of Jan Koornneef tel. 0181-612450
Ophaaldag is woensdag. Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is ook mogelijk.

Het bestuur van de rommelmarktcommissie

Een korte impressie van de rommelmarkt van 2013: 

En een korte video over de voorbereidingen voor deze dag:

 

Focus sluit het seizoen af

Zondag 19 juni is er géén Focus. Deze is verplaatst naar zondag 26 juni waarbij we als Focus het seizoen zullen afsluiten met een gezellig samenzijn op het strand. Daarna is er even een tijd van rust en hopen we volgend seizoen weer te starten met een nieuw reeks van avonden voor 20+ers.
Een goede zomer gewenst namens het Focusteam - Paul en Gerdien Drop, Peter de Jager en Iris van der Giessen

Teamlid gezocht voor Focus

Focus is een groep van 20+ers die iedere 1e en 3e zondagavond bij elkaar komen om te praten en discussieren over diverse onderwerpen. Afgelopen 2 jaar heb ik me voor deze groep ingezet maar wil ik i.v.m. een studie in het buitenland graag mijn stokje aan iemand anders overdragen. Wie o wie zou het leuk vinden om met het Focusteam mee te draaien? Om samen met Paul en Gerdien Drop en Peter de Jager in gesprek te gaan met deze jongvolwassenen?
Laat het me weten! Ook voor meer informatie kun je me bellen of mailen - Tel: 0181-628694 of E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes, Iris van der Giessen

Thuisfront Jan-Maarten en Ineke Goedhart (GZB)

In februari 2011 is onze (voormalige) wijkpredikant met zijn gezin vanuit onze gemeente uitgezonden door de GZB naar Peru om daar de IEPRP (Evangelische Presbyteriaanse en Reformatorische Kerk) te ondersteunen. De christelijke gemeente Luz y Vida (Licht en Leven) is een kleine kerk die het licht van het evangelie wil laten schijnen in de wereld, hoe moeilijk dat soms ook is. Zij doet dat onder andere door te evangeliseren, cursussen te geven en persoonlijke contacten op te bouwen. Jan-Maarten en Ineke ondersteunen dit bij een project in de volkswijk Rimac, een wijk met veel sociale problemen. De IEPRP is dit project gestart om vooral gezinnen te ondersteunen en nieuwe gemeenten te stichten.

U kunt de familie Goedhart volgen via www.familiegoedhart.nl .

Coördinatoren van de thuisfrontcommissie (TFC) van de familie Goedhart zijn Reinderd en Frouktje Dorland tel. 665442, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Thuisfront Joram en Daniëlle Oudshoorn (GZB)

Joram en Daniëlle Oudshoorn en hun dochter Miriam zijn in 2010 uitgezonden door de GZB (Gereformeerde Zendingsbond) naar Mozambique. Tijdens zijn opleiding was Joram stagiair in onze wijkgemeente. In Mozambique werkt Joram als docent op de predikanten opleiding Hefsiba. Ook coördineert hij het TEE programma (Theologische opleiding voor gemeenteleden). Hiervoor moet hij met de auto een paar uur over zandweggetjes. Dit alles gesproken in het Portugees, maar Joram en Daniëlle zijn ook Chichewa aan het leren. Daniëlle is betrokken bij het gebedswerk van het gezondheidsprogramma Chiyembekezo.

U kunt het gezin Oudshoorn volgen via www.oudshoorninafrika.nl .

Coördinator van de thuisfrontcommissie (TFC) van de familie Oudshoorn is Rika de Jong tel. 640180, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze groep is bedoeld voor gemeenteleden die iemand uit hun nabije omgeving hebben verloren en daarover met elkaar willen praten in de setting van een huiskring. Wanneer je pas een dierbare hebt verloren, is er vaak veel belangstelling van mensen om je heen, ook van gemeenteleden. Maar na verloop van tijd wordt het stiller en juist dan komt de behoefte om wat je hebt meegemaakt te delen met lotgenoten. Daarom willen we in onze gemeente een groep starten met mensen die de eerste storm van emoties en vragen over zich heen hebben gekregen en nu behoefte hebben om deze ervaringen uit te wisselen te ordenen en het licht van Gods Woord erover te laten schijnen.
Het is voor de deelnemers belangrijk zich de vraag te stellen: 'Ben ik al in staat om in een gesprekskring bezig te zijn met dit onderwerp?' Het kan veel emoties losmaken om je verhaal in een groep te vertellen, maar ook om naar anderen te luisteren en ervaringen te delen. Maar het kan zeer verhelderend en verrijkend zijn om te horen hoe anderen met hun verlieservaring omgaan, ook in hun relatie met God. Het boekje dat geschreven is door ds. Peter Smilde, is een uitgave van het Evangelisch Werkverband en heeft als titel: 'Als je iemand verloren hebt'.

Deze cursus wordt geleid door Corry Stam op 5 dinsdagavonden van 20.00-21.30 uur

De data zijn: 4, 11, 18, 25 september en 2 oktober 2012

Plaats: nog nader te bepalen, aanmelden bij Corry Stam-Timmermans, tel. 0181-664541, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

iris op boomMijn naam is Iris van der Giessen en heb vanaf september 2009 het stokje overgenomen van Chantal Hafakker en vorm ik samen met Paul en Gerdien Drop en Peter de Jager het Focusteam. Ik ben 30 jaar en werk met veel plezier als onderwijsassistente op de Evangelische middelbare school 'de Passie' in Rotterdam Zuid. Ik woon op loopafstand van de Michaëlkerk waar ik nu ruim 5 jaar lid van ben. Naast dat je mij als Focusteamlid zult tegenkomen ben ik ook actief als leider van de dans/drama groep 'Passion' voor 15 jaar en ouder en draag ik mijn steentje bij in het muziekteam en Rock Steady. Ik vind het een voorrecht om met jongeren en jongvolwassenen op te mogen trekken tijdens de zoektocht naar het leven met Jezus. Bij deze heet ik je dan ook iedere 1e en 3e zondagavond van de maand van harte WELKOM bij Focus!

focus logo 2005 kleurElke 1e en 3e zondagavond van de maand!!

Focus is een plek waar jongeren van 20+:

  • elkaar kunnen ontmoeten
  • waar we samen kunnen praten over het volgen van Jezus, over het keuzes maken, over twijfel en vragen.
  • waar we samen op zoek gaan naar antwoorden in de Bijbel
  • waar we voor en met elkaar bidden
  • gezellig bij elkaar kunnen komen.

We gebruiken de naam Focus omdat we je willen helpen om je leven te 'focussen' op Jezus, die het middelpunt en het brandpunt van ons leven wil zijn.

Voor meer info over Focus bel je met Paul Drop tel. 0181-339630 of je stuurt gewoon een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar worden er vanuit Missie Nederland (voorheen EW) vernieuwingsavonden georganiseerd in samenwerking met New Wine Nederland. Het doel van deze avonden is om een stimulans te zijn tot geestelijke vernieuwing en verdieping voor de christenen in de Regio Rijnmond. De avonden worden gehouden op zaterdagavond in de Michaëlkerk, Anjerplein 1 vanaf 20.00 tot 22.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Er wordt tijd genomen voor lofprijzing en aanbidding, gevolgd door een bijbels thema. Daarna is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede.

De eerste avond is op 18 november 2017. Deze avond gaat over de vraag hoe je een geloofsgesprek voert. Willem Ouweneel zal deze avond spreken.

Op 17 maart 2018 is de tweede avond. Jelle Kok zal dan spreken over 1 Petrus (het onderwerp van de huiskringen dit jaar). In dit hoofdstuk worden gelovige priesters genoemd. Wat betekent dat en wat verandert dat in onze houding naar de wereld?

Meer informatie is te krijgen bij:

Arie Korengevel, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 
Pieter Both, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij een presentatie of spreken in het openbaar (lees het leiden van de zangdienst, vertellen op de zondagschool, het doen van mededelingen en/of het houden van een toespraak) gaat het steeds weer om het overbrengen van een boodschap zonder dat er direct sprake is van feedback. Of de boodschap overkomt en wat er van de boodschap over komt hangt af van meerdere factoren.

Voor de meeste factoren is de boodschapper (zender) verantwoordelijk maar ook de ontvanger speelt een belangrijke rol. De basistraining presenteren richt zich op het bewust worden van deze factoren en het trainen van de boodschapper. Om het concreet te maken, de boodschap die je wilt overbrengen heeft drie dragers:

  • Lichaam (verantwoordelijk voor 40% van het overbrengen)
  • Stem (verantwoordelijk voor 50% van het overbrengen)
  • Woorden (verantwoordelijk voor 10 % van het overbrengen)

Voeg daar nog bij dat slechts 25% van je woorden blijft hangen en je beseft dat houding, uitstraling, mimiek, intonatie en een gedegen voorbereiding op wat je gaat zeggen heel belangrijk zijn.

De training beslaat drie avonden (ca 2 ½ uur per avond). Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus jaarlijks gegeven door John van Veen, communicatie deskundige en spreker in gemeenten in Nederland. 

Kosten
De kosten bedragen € 35,- per persoon voor de hele cursus inclusief de materialen.

Aanmelden
Vóór 14 september bij Tineke van Buuren tel: 0181-611984 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn voor elke cursus slechts 12 plekken beschikbaar vanwege de begeleiding tijdens de cursus.

Onze gemeente heeft een scala aan activiteiten......

 

enzovoorts

Iedere tweede zondag van de maand is er een zangavond in de Michaëlkerk. Als u van zingen houdt, mag u deze avonden niet missen. De zangavond wordt iedere maand door iemand anders uit onze gemeente geleid. Daarom is iedere avond anders, omdat ieder mens uniek is en zo zijn eigen herinneringen of belevingheeft bij bepaalde liederen. Door God te loven en te prijzen openen we wegen, waardoor God dichter bij ons hart kan komen. De zangavonden beginnen om 19.45 uur.

Informatie bij: Cock van de Vlugt (tel. 0181-634097)

Kinderkoor Parels van God

Als je in groep 3 t/m 6 zit en dol bent op zingen dan is Kinderkoor: "Parels van God" vast iets voor jou! We zingen toffe christelijke liedjes waarbij we meestal niet stil kunnen blijven staan. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en neem gerust je ouders mee.

Tienerkoor Watch Him!

Ben je tiener van 10 t/m 14 jaar (vanaf groep 7) en toe aan een muzikale uitdaging dan is er voor jou Watch Him! Bij dit koor gaan we een stapje verder. We zingen niet alleen meerstemmig, maar soms ook in het Engels. We besteden aandacht aan stemvorming en maken gebruik van solisten.

Bij allebei de koren ondersteunen we de teksten met frisse en functionele bewegingen. Teksten die echt ergens over gaan!
Beide koren verlenen zowel afzonderlijk als gezamenlijk hun medewerking aan de erediensten. Dit doen we vooral in Wijkgemeente De Brug, maar ook op uitnodiging in andere kerken.

De koren oefenen iedere woensdagavond in de Michaëlkerk. Het kinderkoor start om 18.30 uur, het tienerkoor rond 19.30 uur. Kom gerust eens kijken bij een repetitie. Je bent van harte welkom!
Informatie bij: fam. van der Waal tel. 0181-615874
U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voorlopige agenda van optredens van beide koren: 

 

Dorpskerk

Vanuit de richting Hoogvliet:

Sla bij de tweede stoplichten na de Spijkenissebrug af naar links de Stationsstraat in. Deze gaat na zo'n 100 m over in de Eerste Heulbrugstraat. Na ongeveer 100 m vindt u de Dorpskerk aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Geervliet/Hartelbrug:

Blijf de Groene Kruisweg volgen. Neem bij de rotonde de 3e uitrit (richting Hoogvliet) en sla bij het derde stoplicht na de rotonde rechtsaf de Stationsstraat in. Deze gaat na zo'n 100 m over in de Eerste Heulbrugstraat. Na ongeveer 100 m vindt u de Dorpskerk aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Oud Beijerland (veerpont):

Rij vanaf de veerpont richting Spijkenisse over de Hekelingseweg. Volg de Hekelingseweg voorbij Metrostation Heemraadlaan (links en onder de metrobaan rechts), steek de rotonde recht over (2e afslag) en houd links aan bij de stoplichten (recht voor u ziet u het Politiebureau). Na het Penta College CSG Oude Maas te zijn gepasseerd, slaat u bij de stoplichten rechts af de Vredehofstraat in. Rij door tot aan het einde en sla linksaf de Eerste Heulbrugstraat in. De kerk ligt aan uw linkerhand.

Michaëlkerk

Vanuit de richting Hoogvliet:

Sla bij de vierde stoplichten na de Spijkenissebrug rechtsaf de Churchillaan in. Sla direct daarna rechtsaf de Hoogwerfsingel in en neem de tweede links (Anjerstraat). Rij door tot het einde (u passeert het winkelcentrum 't Plateau aan uw linkerhand). Aan het einde ligt de kerk aan uw rechterhand. U direkt naar tegenover de kerk op het Anjerplein parkeren.

Vanuit de richting Geervliet/Hartelbrug:

Bij de stoplichten bij het Carlton hotel slaat u linksaf de Sportlaan in. Aan het einde van de Sportlaan slaat u rechts af en direkt weer links, de Willemshoevelaan in. Na 50 m slaat u vlak voor de kerk rechtsaf. U kunt tegenover de kerk op het Anjerplein parkeren.

Vanuit de richting Oud Beijerland (veerpont):

Rij vanaf de veerpont richting Spijkenisse over de Hekelingseweg. Volg de Hekelingseweg voorbij Metrostation Heemraadlaan (links en onder de metrobaan rechts), steek de rotonde recht over (2e afslag) en houd links aan bij de stoplichten (recht voor u ziet u het Politiebureau). Na het Penta College CSG Oude Maas te zijn gepasseerd, rijd u rechtdoor en gaat u bij de stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en bij de kruising met de Groene Kruisweg (stoplichten) steek u recht over. Volg de Winston Churchilllaan voor ongeveer 300 m. Sla rechtsaf de Willemshoevelaan in. Na 50 m slaat u vlak voor de kerk rechtsaf. U kunt tegenover de kerk op het Anjerplein parkeren.

Zoek op deze site

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.