Altijd al meer willen weten over het christelijk geloof, maar... Mijn ouders geloven wel, maar... Ik hoor veel mooie verhalen over de Alpha cursus, maar...
Genoeg redenen om mee te gaan doen met de extra Alpha cursus die we dit jaar organiseren voor jongeren van 18 tot 28 jaar. Woensdag 5 april is de eerste avond. We beginnen natuurlijk met samen eten. Vervolgens praten we door over de belangrijkste thema’s geloven. Meer weten?

Velen van u zullen het bijgesloten boekje al hebben ontvangen. Heeft u het niet of bent u het kwijt, dan kunt u via onderstaande link het boekje Ontmoeten & Leren zelf downloaden. Het betreft hier een PDF document.

Ontmoeten en Leren boekje 2014-2015

Via onderstaande link kunt u het jaarprogramma van gemeente De Brug downloaden.

Jaarprogramma 2014-2015

Voor de rommelmarkt op 20 april a.s. komen wij medewerkers tekort. Samen op weg, dat is het motto. Maar dan moeten er wel voldoende mensen zijn op het 'samen' te doen.
Voor de grootste rommelmarkt van de protestantse kerken Spijkenisse op 20 april in de Sporthal Halfweg vragen wij medewerkers voor het helpen met laden en lossen en ook voor achter diverse kramen.

Het laden:
Woensdag 17 april Mallendijk 16a om 18.30 uur
Donderdag 18 april Garage boks Breeweg 5 om 13.30 uur

Het lossen:
Vrijdag 19 april vanaf 08.30 Sporthal halfweg

De markt:
Zaterdag 20 april bent u van harte welkom om te helpen achter een kraam op de rommelmarkt. 

Als u ons een paar uur komt helpen zijn we al blij. 

Contact: Chiel Bakelaar 617276 / Ron Versnel 615888
Website: www.rommelmarkt-spijkenisse.nl 
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De ouderendag wordt gehouden op dinsdag 16 oktober 2012 in het centrum de Nieuwe Brug, M.A. de Ruijter-straat 7 te Spijkenisse. Om 9.30 uur is de koffie klaar. We beginnen om 10.00 u en eindigen om 15.30u! 
Het zou heel fijn zijn als u op eigen gelegenheid kunt komen. Als u geen Vervoer op Maat heeft, is er de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Dit kunt u middels het antwoordstrookje op dit formulier aangeven.

Op 23 maart j.l. ontving de kerkenraad bijgaand bericht betreffende werkzaamheden rondom de Dorpskerk van de burgerlijke gemeente. Indien nieuwe informatie ons bereikt zullen we u die direct doorgeven. In de nacht van zondag op maandag 26 maart 2012 starten de volgende werkzaamheden:

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief van het zendingsfront verschenen.

Nieuwsbrief 3 - 2014

Wilt u deze nieuwsbrief automatisch via de e-mail ontvangen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via onderstaande link kunt het Informatieboekje 2011-2012 downloaden in PDF formaat.

Informatieboekje 2011-2012

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2018 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.