Gebedsteams

In een kerkdienst kan heel wat met mensen gebeuren. Zij kunnen worden aangesproken door de verkondiging, door een Bijbelgedeelte, een lied of gebed. Geestelijke nood, pijn of verdriet in het eigen leven wordt geraakt. Soms is het dan moeilijk om zomaar weer naar huis te gaan.
Het voorbedenboek biedt de mogelijkheid om concreet gebed te vragen voor jezelf of voor een ander. Er is echter een grens aan hetgeen waarvoor je in de kerkdienst kunt bidden. Veel dingen zijn te persoonlijk of vragen meer tijd en aandacht. Daarom is er na iedere dienst de mogelijkheid om voor je te laten bidden door een gebedsteam. Deze gebedsteams bestaan altijd uit twee personen. Zij zijn voor deze taak toegerust en zijn door de kerkenraad gevraagd voor deze taak.

De leden van de gebedsteams leggen een belofte van geheimhouding af, zodat wat vertrouwelijk is, dat ook blijft. De leden van de gebedsteams zijn herkenbaar aan hun badge. In de Dorpskerk staan zij in de zijbeuk aan de kant van de kansel. In de Michaƫlkerk stellen zij zich op voorin de kerk.

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.