Kinderoppasdienst Dorpskerk
Bij gewone diensten is er geen kinderoppasdienst in de Dorpskerk. In voorkomende gevallen gaan de allerkleinsten mee met de kindernevendienst of zorgt de leiding van de kindernevendienst direct voor de kleinsten.

Kinderoppasdienst Michaëlkerk
Elke zondagmorgen is er voor de allerkleinsten, 0 t/m 3 jaar, kinderoppas. Twintig minuten voor aanvang van de dienst staan er 2 (soms 3) personen klaar om de allerkleinsten in de benedenzaal op te vangen. De leiding van de oppasdienst is te herkennen aan een badge. Eventuele bijzonderheden betreffende het kind kunnen worden doorgegeven aan de leiding. De ouders van de baby's en peuters brengen zelf luiers, flesjes en verschoning in een tasje mee. De grotere peuters krijgen drinken van de oppas. Als kinderen nog uit een tuitbeker drinken, brengen ouders die zelf mee. De allerkleinsten mogen in hun eigen kinderwagen slapen. Er zijn boxen en wipstoeltjes aanwezig. Gedurende de dienst kunnen de peuters naar hartenlust spelen. Tijdens de collecte aan het einde van de dienst kunnen de kinderen worden opgehaald, zodat ook zij gezegend naar huis gaan.
Informatie: Marjolein Kleingeld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.