Beamer

In beide kerkgebouwen worden de liederen en bijbelgedeeltes geprojecteerd. Voor de dienst is er een reclameblok waarbij de gemeente attent wordt gemaakt op aanstaande gemeente activiteiten of zaken die daar mee te maken hebben. Aanspreekpunt is Arthur van Egmond ,tel. 0181- 753 150 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor alles wat vertoond wordt gelden de volgende afspraken:

  • Kant en klare aangeleverde Powerpoint presentaties worden vooraf gescreend op inhoud, leesbaarheid en uitvoering en indien nodig aangepast.
  • Informatie voor een presentatie of een complete presentatie dient, voor vertoon op zondag , minimaal op donderdag 19.00 uur binnen te zijn bij bovengenoemd contactpersoon. Vlak voor de dienst aangeleverde informatie wordt niet vertoond!
  • Er wordt alleen reclame gemaakt voor zaken die betrekking hebben op activiteiten van onze gemeente of van organisaties waar onze gemeente nauw bij betrokken is.
  • Filmpjes moeten op CD, DVD of USB aangeboden worden in een door een PC afspeelbare formaat zoals AVI of MP4 (bij voorkeur geen MOV). Videoboodschappen in de vorm van een bv Youtube link worden niet geaccepteerd.
  • Denk aan leesbaarheid door een egale achtergrond te gebruiken, groot lettertype (minimaal 36 vet) en weinig animaties.

Het gebruik van de beamer is alleen voorbehouden aan het team van de Brug Spijkenisse. Gebruik door derden alleen na onderling overleg en accoord door de coördinator.
Indien derden gebruik willen maken van de beamer dient dit minimaal drie maanden van te voren te worden aangevraagd i.v.m. het inplannen van een technicus uit het team van De Brug.

Contact
Aanspreekpunt en coördinator van beamergebruik is Arthur van Egmond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.