Luisteren via internet

Het is mogelijk om via internet rechtstreeks mee te luisteren met de kerkdiensten vanuit beide kerkgebouwen. Op deze website is hier een speciale Kerkradiopagina (direct beschikbaar via de rode knop 'Kerkradio') voor ingeruimd waarop u kunt doorklikken naar de uitzending. Ook diensten van de weken ervoor (tot ongeveer 3 maanden na dato) kunnen hier teruggeluisterd worden.

Andere diensten zoals bijvoorbeeld trouw- en rouwdiensten kunnen wel rechtstreeks beluisterd worden, echter de opnamen worden niet via de website achteraf aangeboden. Voor het verkrijgen van opnamen van deze diensten dient contact te worden opgenomen met de contactpersonen van de geluidsopnamen.

Indien internet niet beschikbaar is kan er ook een luisterkastje, of LUKAS kastje, geplaatst worden bij de mensen thuis. Met behulp van dit kastje kunnen de diensten van beide kerken én indien gewenst de diensten van de andere PKN kerken in Spijkenisse, rechtstreeks of achteraf beluisterd worden. Deze kastjes kunnen bij de diaconie worden aangevraagd.

Aanspreekpunt en coördinator van kerkradio voor beide gebouwen is Gerrit van Buuren, tel. 611984 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.