Opnamen & Techniek

Opnamen diensten

De diensten van beide kerken zijn via internet te beluisteren of te downloaden. Zie hiervoor de pagina Kerkradio (of selecteer de rode knop Kerkradio rechts). 

Alle diensten in de Dorpskerk en de Michaëlkerk worden opgenomen en kopieën van deze opnamen kunnen op CD worden verkregen. Mocht u een opname van een dienst willen bestellen, dan kan dit bij Gerrit van Buuren, tel. 06-27260197 tot ongeveer drie maanden na dato. De kosten hiervan bedragen € 1,- per CD.

Techniek

In de Michaëlkerk wordt gebruik gemaakt van z.g.n. PA systeem, waarbij altijd een technicus aanwezig dient te zijn om het geluid te regelen. Hiervoor is een team van getrainde vrijwilligers actief.
Beide kerken beschikken over een vaste beamer, zodat liederen, presentaties en filmpjes vertoond kunnen worden tijdens de dienst. Ook voor de bediening hiervan is een team van vrijwilligers actief. Dit betekent dat activiteiten buiten de reguliere erediensten om, vooraf dienen te worden aangemeld bij de coördinator zodat een technicus voor geluid en eventueel beeld geregeld kunnen worden. Zie hiervoor Beamer.

Contact

Aanspreekpunt en coördinator van geluidstechniek in de Dorpskerk is Niko van der Waal tel.0181-615874 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanspreekpunt en coördinator van geluidstechniek in de MIchaëlkerk is Arie Korengevel tel. 0181-622654 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.