Welkom in de DK en de MK

Iedere zondagmorgen zijn er in onze wijkgemeente twee diensten: in de Dorpskerk om 9.30 uur en in de Michaëlkerk om 11.00 uur. De diensten hebben dezelfde inhoud, maar verschillen wel in sfeer en stijl. Ontdek het zelf maar!
In beide kerken wordt u bij binnenkomst begroet door een lid van de kerkenraad of een gemeentelid. Bij binnenkomst wordt u de wekelijkse nieuwsbrief uitgereikt. Vóór de dienst worden in beide kerken enkele liederen gezongen.
Wij hopen dat u zich bij ons thuis voelt !

Doelstellingen van de erediensten

Als gemeente komen wij samen om God te ontmoeten, te eren en te aanbidden, te worden toegerust en er te zijn voor elkaar als gemeente en in voorbede.
In onze diensten staat Jezus Christus centraal. Iedereen van jong tot oud kan een plekje vinden in onze gemeente om God te ontmoeten op een manier die bij hem of haar past.
Wij streven er naar de diensten zo laagdrempelig te maken en wij hebben gastvrijheid hoog in ons vaandel staan zodat iedereen zich thuis kan voelen.
Wij willen een gaven gerichte gemeente zijn waarin de gemeenteleden actief kunnen participeren zodat het Lichaam van Christus zichtbaar wordt.
 

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.