Rommelmarkt

Rommelmarkt op 13 mei 2017

De rommelmarkten van “de kerk” in Spijkenisse zijn al jarenlang een begrip en een evenement waar men naar uitkijkt. De rommelmarkten worden georganiseerd ten behoeve van het in stand houden van de Protestantse Gemeente Spijkenisse. Aanvankelijk werd de rommelmarkt gehouden op het marktplein rondom de Dorpskerk, later in een tennishal op Halfweg en recent in 5 lokalen van een leegstaande school in Maaswijk die van de Gemeente wordt gehuurd.

Met ingang van 2016 zal de Protestantse Gemeente Spijkenisse een voor- en najaar markt organiseren. Onze doelstelling is primair om met de opbrengst van deze voor- en najaar markt het plaatselijk kerkenwerk te steunen van de vier deelnemende kerkgemeenten de Dorpskerk, de Dorsvloer, de Michaëlkerk en de Kern.

De voor- en najaar markt zal in het vervolg worden gehouden op respectievelijk de tweede zaterdag in mei en de vierde zaterdag in oktober van 9.00-16.00 uur in een nieuwe locatie in de school, ingang Petronella Brugsmastraat, Spijkenisse.

De verhuizing van de tennishal op Halfweg naar de school zien wij als een nieuwe kans. Eerder hadden we een aparte opslagruimte. Voor de rommelmarkt in de tennishal moesten we alle spullen daarheen brengen en weer terug. Dat hoeft nu niet meer, want de plaats van de opslag is nu ook de plaats waar de rommelmarkt plaats vindt. Alle spullen kunnen nu ook beter worden neergezet en ingedeeld . Ieder lokaal in de school heeft zijn eigen “winkel”; kleding, boeken, curiosa etc
De school ligt dichtbij winkelcentrum Maaswijk. In de lokalen en op het plein van de school is er dit jaar een groot aanbod goede gebruikte spullen en is er een rad van avontuur. In de tent op het schoolplein kunt u even uitrusten onder het genot van een kopje koffie, thee, frisdrank of een broodje Hamburger of warme worst, als het weer het toelaat.

De voorjaarsmarkt op 13 mei 2017 wordt een leuke en gezellige markt met goede en goedkope spullen.

Noteert u deze datum alvast in uw agenda!

Meer informatie en een routebeschrijving kunt u vinden op www.rommelmarkt-spijkenisse.nl .

We verzamelen allerhande leuke spullen die nog goed en verkoopbaar zijn. Bijv. kleding, boeken, huishoudelijke artikelen, potten en pannen, grammofoonplaten/Cd’s/videobanden, speelgoed, kerstspullen, elektrische apparaten, radio’s/Tv’s en meubelen. (behalve grote kasten en grote bankstellen) Geen sterk verouderde computerapparatuur. Overtollige fietsen ( ook “opknappers”) komen we graag ophalen

Op zaterdagmorgen is men van harte welkom tussen 10.00 tot 12.00 uur om overtollige, verkoopbare spullen langs te komen brengen. Vrijwilligers zijn aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Gaat men verhuizen of heeft men een huis leeg te halen dan komen wij het graag ophalen.Volgens afspraak met: Cees Koornneef tel. 0181-615829 of Jan Koornneef tel. 0181-612450
Ophaaldag is woensdag. Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is ook mogelijk.

Het bestuur van de rommelmarktcommissie

Een korte impressie van de rommelmarkt van 2013: 

En een korte video over de voorbereidingen voor deze dag:

 

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2018 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.