PKN Wijkgemeente de Brug

The Sound of Christmas 2017

TSOC2017 poster kleinOp 16 december zal in De Kern (Eikenlaan 2) de 3e editie van The Sound of Christmas Spijkenisse plaatsvinden. Gospelkoor Crossroads uit Spijkenisse en Gospelband Crossover uit Rhoon zullen samen met de aanwezigen bekende en minder bekende kerstliederen laten horen. 
De organisatoren van The Sound of Christmas Spijkenisse voelen zich geroepen tot het organiseren van een laagdrempelige, zeer toegankelijke kerstzang voor iedereen die met Kerst de behoefte voelt om te zingen van en luisteren naar bekende (en minder bekende) kerstliederen en zo de boodschap van de geboorte van Jezus Christus mee te krijgen en hopelijk zelfs te ervaren. Ook moet de kerstzang toegankelijk zijn voor mensen die ‘alleen’ maar op zoek zijn naar een beetje warmte.

Dit jaar is het thema ‘Welcome to my crib junior’.
Geïnspireerd door het MTV programma ‘Welcome to my crib’ gaan we deze avond op bezoek in de ‘crib’ van Jezus. De kraamkamer van een toekomstig koning, dat moet voldoende bling bling opleveren voor een flitsende kersteditie van dit programma. We bekijken de uitzending live in De Kern en horen hoe de koren deze uitzending extra bijzonder maken. Uiteraard zingen we ook met elkaar. Daar omheen horen en zien we hoe de presentator zich in bochten wringt om de meest exclusieve beelden te krijgen van deze bijzondere crib. Of zij daarin slaagt, is aan de kijker om te beoordelen.
Een muzikale avond, waarin kerstsfeer en confrontatie, bijbel en actualiteit, afstand en nabijheid en fantasie en werkelijkheid door elkaar heen lopen en zorgen voor de ideale mix voor een avondje uit in kerstsfeer.
Presentatie: ds Marloes Meijer, predikant van De Dorsvloer, pionier voor Zinterest.
Muzikale leiding: Hans Buis, dirigent van o.a. gospelkoor Crossroads.
Praktische informatie: Zaterdag 16 december, 17.00 uur en 20.00 uur, De Kern, Eikenlaan 2, Spijkenisse. Toegang gratis, collecte ter bestrijding van de onkosten

Website: http://bit.ly/2xlQQ5A 
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
FaceBook: https://www.facebook.com/TSoCSpijkenisse/  

Zoek op deze site

Adressen

Dorpskerk

Kerkring 1
3201 CX Spijkenisse
0181-610362

Michaëlkerk

Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse
0181-613405

Welkom bij de Brug

Introfilmpje

 

 

 

 


Postadres

Wijkgemeente 'De Brug' Protestantse Gemeente Spijkenisse
Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse.

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2017 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.