PKN Wijkgemeente de Brug

Bericht over beroep Pieter Both

Geliefde broeders en zusters,

Het beroep naar Harderwijk heb ik aangenomen. Dat betekent dat ons gezin in de zomer zal verhuizen en dat wij afscheid gaan nemen. Het was lastig om een besluit te nemen, omdat ik ook hier in Spijkenisse nog veel mogelijkheden zie om te werken in Gods koninkrijk. Tegelijkertijd kreeg ik steeds meer de gedachte dat het God is die iets nieuws voor mij en voor ons gezin heeft bedacht.

Ook voor ons gezin lijkt dit een goed moment te zijn: twee van onze kinderen gaan na deze zomer toch al naar een nieuwe school.
In wijkgemeente de Brug vinden veel mensen een plek om Jezus Christus beter te leren kennen. Ik zie met vreugde hoe we met elkaar meer naar buiten zijn gegaan en dat we met elkaar gegroeid zijn naar een gavengerichte kerk waar iedereen zijn gaven mag inzetten en gebruiken. Vooral dat laatste zorgt ervoor dat ik vol vertrouwen ben dat u, geleid door Gods Geest, een prachtige toekomst tegemoet gaat. Wat is het heerlijk om samen te werken in een kerk en daarbij niet veel meer te hoeven te doen dat het spoor van de Geest te volgen. De samenwerking met Jan, Rob en Annabell helpt om het doel voor ogen te houden: een kerk waar Christus koning is.
Vol dankbaarheid zie ik hoe tientallen jongeren de jeugdgroepen bezoeken en hoeveel ouderen er bezocht worden. Een gemeente waar iedereen welkom is. Een stukje nieuwe gemeenschap waar velen een nieuw thuis vinden.
Ik zie uit naar de komende maanden van werk en ontmoeting in onze gemeente.
Ik wens jullie Gods zegen toe
Pieter 

Zoek op deze site

Adressen

Dorpskerk

Kerkring 1
3201 CX Spijkenisse
0181-610362

Michaëlkerk

Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse
0181-613405

Welkom bij de Brug

Introfilmpje

 

 

 

 


Postadres

Wijkgemeente 'De Brug' Protestantse Gemeente Spijkenisse
Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse.

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2018 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.