PKN Wijkgemeente de Brug

OMARM

OMARM met de kerst kl

OMARM, een nieuw project rondom Kerst waarin we inwoners, bedrijven en organisaties uitdagen elkaar te ‘omarmen’. En daarbij gaat het in het bijzonder ‘om de armen’. Dit eerste jaar willen we ons ontfermen over de gezinnen van de Voedselbank Spijkenisse e.o. We willen de kinderen die opgroeien in armoede een stralende Kerst(vakantie) bezorgen. En indirect hiermee ook hun ouders.

OMARM doen we samen kl 

U kunt als inwoner, ondernemer of organisatie dit project ‘omarmen’, dat bestaat uit 3 delen: de kerstvakantietassen, kerstpakketten en een geldinzameling.De volledige opbrengst van OMARM komt ten goede aan de Voedselbank Spijkenisse e.o. Hiermee worden 198 huishoudens en 283 kinderen ondersteund. Zij, en de vele vrijwilligers van de Voedselbank, zijn u heel dankbaar voor uw gift.

OMARM de Voedselbank gezinnen kl
We streven naar minimaal 100 euro per gezin in bonnen of geld, dus een kleine € 20.000. Een ambitieus doel, maar als iedereen (een beetje) meedoet, gaat dit zeker lukken!

Bekijk het volledige programma

Met dit initiatief hoopt OMARM bij te dragen aan de onderlinge solidariteit in de lokale samenleving, aan de kerstsfeer in de weken voorafgaand aan Kerst en bovenal aan het verbeteren van de situatie van de (aller)arm(st)en in onze samenleving en dan in het bijzonder de kinderen.

OMARM en doneer je kerstpakket kl

 

Zoek op deze site

Adressen

Dorpskerk

Kerkring 1
3201 CX Spijkenisse
0181-610362

Michaëlkerk

Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse
0181-613405

Welkom bij de Brug

Introfilmpje

 

 

 

 


Postadres

Wijkgemeente 'De Brug' Protestantse Gemeente Spijkenisse
Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse.

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2018 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.