PKN Wijkgemeente de Brug

Internetuitzendingen

Zolang de maatregelen ter bestrijding van Corona crisis nog door overheidswege van kracht zijn, zullen de erediensten verzorgt blijven worden via het internet, via Youtube.
Om de diensten te kunnen uitvoeren is apparatuur nodig en deze is op dit moment gehuurd. Naast de gehuurde apparatuur is ook een geluidsinstallatie nodig voor de voorganger als ook voor de begeleiding, de vocalisten en musici. Deze was al beschikbaar in de Michaelkerk, daarom worden de diensten daar gemaakt en opgenomen. Naast de voorganger en de muzikale begeleiding zijn er nog zo'n 6 a 7 mensen nodig voor bediening van de apparatuur.  

De live uitzending start acht tot vijf minuten voor 10:00 uur met het luiden van de kerkklok. De eredienst start om 10:00 uur en de uitzending is dan rechstreeks te volgen via een computer, tablet, smartphone of bijvoorbeeld via een Smart TV. De vertrouwde bestaande kerkradio, via www.kerkdienstgemist.nl (alleen audio), is eveneens rechtstreeks verbonden met de dienst, dus mensen met een Lukas kastje kunnen de dienst ook volgen. 
Op de beginpagina van de website www.debrugspijkenisse.nl is een link te vinden naar de rechtstreekse uitzending via Youtube en via de rode knop Kerkradio voor alleen het audio signaal.

De mensen die dit allemaal mogelijk maken zijn niet beroepsmatig verbonden met deze apparatuur, dat betekent dat er wel eens iets mis kan gaan. Zeker als de uitzending "live" is, kan er niet meer worden gesleuteld aan de instellingen en dan kan het gebeuren dat beeld en geluid niet synchroon lopen. De technici doen hun uiterste best doen om een zo goed mogelijke dienst te laten zien en horen. Eventuele storende elementen worden na afloop verwijderd, zodat wanneer men, op een later tijdstip de dienst terug wil kijken, deze storingsvrij te bekijken valt.

Het ondersteuningsteam internetuitzendingen

Zoek op deze site

Adressen

Dorpskerk

Kerkring 1
3201 CX Spijkenisse
0181-610362

Michaƫlkerk

Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse
0181-613405

Welkom bij de Brug

Introfilmpje

 

 

 

 


Postadres

Wijkgemeente 'De Brug' Protestantse Gemeente Spijkenisse
Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2020 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.