PKN Wijkgemeente de Brug

Start jeugdwerk

Als cluster jeugdwerk houden we alle updates en restricties in de gaten als het gaat om het samenkomen als groep. De gezondheid van zowel onze jongeren als onze jeugdleiders zijn van groot belang. Om die reden kan ervoor gekozen worden dat verschillende groepen verschillende startmomenten hebben. Rock Solid, de groep 11 tot en met 14 start weer op maandag 14 september om 19:00. Impact verschuift van de donderdag naar de woensdag in de oneven weken. Hun eerste samenkomst zou dan op 9 september zijn.
Dit alles is uiteraard onder voorbehoud van nieuwe maatregelen die genomen kunnen worden door de overheid en het RIVM. Communicatie voor de jeugdgroepen vindt met name plaats in de desbetreffende WhatsApp groepen, via de nieuwsbrief, via mail naar ouders en via de Facebook groep van de Brug.

X-Site
Vanaf woensdag 16 september starten we weer met X-Site! Als het goed is hebben de nieuwe leden dat al kunnen lezen in onze groepsapp. We beginnen dit jaar met een (voor ons) nieuwe groep: alle 15 jongeren van het vorige seizoen zijn doorgeschoven naar Impact. Dat betekent dat het voor zowel de jongelui als voor ons weer helemaal nieuw is.

Wat doen we zoal op een X-Site-avond?
Allereerst beginnen we om 19:30 u. (als het lukt). Bijpraten is ook een belangrijk punt op onze agenda. Daarna behandelen we meestal een onderwerp. Dat kan gaan over een Bijbelgedeelte of een Bijbelboek. Ook actuele onderwerpen komen aan bod, die we eveneens behandelen in het licht van de Bijbel. Verder bekijken we ook regelmatig een film.
Daarna praten we er nog even over door of we laten het gewoon even op ons inwerken.
Vervolgens zetten we een muziekje op en onder het genot van een frisdrankje met iets erbij, worden alle nieuwe foto’s en filmpjes op de telefoons met elkaar uitgewisseld. De avond is zó om! Uiterlijk 21:00 u. staan we weer buiten.

X-Site is voor jongens en meiden vanaf ca.14 t/m 16 jaar (we zijn flexibel qua leeftijd). Zit je nog niet bij X-Site, maar lijkt het je leuk om eens langs te komen? Doen! Vanaf woensdag de 16 e om de veertien dagen. Tot ziens allemaal !
Marjolein Haaksema (06 21142761) en Nelleke Kraaijeveld (06 10698715)

Zoek op deze site

Adressen

Dorpskerk

Kerkring 1
3201 CX Spijkenisse
0181-610362

Michaëlkerk

Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse
0181-613405

Welkom bij de Brug

Introfilmpje

 

 

 

 


Postadres

Wijkgemeente 'De Brug' Protestantse Gemeente Spijkenisse
Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2020 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.