PKN Wijkgemeente de Brug

Deze website gaat uit de lucht!!

Vanaf 1 januari 2021 zal deze de website niet meer bijgehouden worden. De nieuwe website van onze gemeente kunt u vinden onder:

www.pkn-spijkenisse.nl/debrug

Deze site zal binnen enkele weken uit de lucht gaan. De webadressen vermeld op deze site zullen eveneens nog enige tijd actief blijven. De nieuwe e-mailadressen kunt u vinden op de nieuwe website en zijn te herkennen aan het achtervoegsel '@pknspijkenisse.nl'.

Waarom een nieuwe website?
De huidige website is inmiddels ruim 10 jaar oud en nodig aan vervanging toe. Technisch ontstaan er wat probleempjes en toen deze website gebouwd werd hadden slechts weinig mensen een mobiel apparaat. Uit de statistieken blijkt dat inmiddels de helft van de bezoekers, als ze de website bezoeken, gebruik maken van zo'n mobiel apparaat, zoals een smartphone of een tablet. De nieuwe website is daar met een zogenaamde 'dynamische template' veel beter op aangepast, waardoor de leesbaarheid ten alle tijden goed is. Er is verder naar gestreefd de lay-out vertrouwd van indeling te houden en waar mogelijk te vereenvoudigen.

Waarom een ander webadres?
Zoals u misschien al weet bestaat er al poosje een PKN Spijkenisse portal (www.pkn-spijkenisse.nl) met nieuwsberichten uit de beide wijkgemeenten de Verbinding en de Brug.
Onder dit webadres van de portal kunt u ook de websites van het kerkelijk bureau (www.pkn-spijkenisse.nl/kerkelijkbureau/) en van wijkgemeente de Verbinding (www.pkn-spijkenisse.nl/deverbinding/) vinden. Daar is nu de website van De Brug bijgekomen.

Waarom andere e-mail adressen?
Gevolg van deze verandering is dat ook alle e-mail adressen op den duur zullen moeten veranderen (ander domein, andere provider). Nu dragen de e-mailadressen nog het @debrugspijkenisse.nl achtervoegsel, op de nieuwe website is dat veranderd in @pknspijkenisse.nl. De oude adressen blijven overigens nog wel een poosje operationeel. De nieuwe adressen zijn, net als de oude adressen, zogenaamde 'doorstuur' adressen. Mail gestuurd naar zo'n adres, wordt automatisch doorgestuurd naar de door de beheerder ingestelde e-mail adres van de beoogde ontvanger. Na wijzigingen van functies binnen de gemeente kunnen zo, met een kleine ingreep, mailberichten omgeleid worden naar andere personen.

De nieuwe website bevat vrijwel zeker hier en daar nog wat onjuiste of achterhaalde informatie. Ook het stil leggen van alle activiteiten door de Corona crisis zorgt er voor dat sommige informatie verouderd of misschien zelfs prematuur is.

Mocht u storende fouten ontdekken of belangrijke zaken missen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (nieuw adres!). 

Webmaster De Brug
Gerrit van Buuren jr

Zoek op deze site

Adressen

Dorpskerk

Kerkring 1
3201 CX Spijkenisse
0181-610362

Michaƫlkerk

Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse
0181-613405

Welkom bij de Brug

Introfilmpje

 

 

 

 


Postadres

Wijkgemeente 'De Brug' Protestantse Gemeente Spijkenisse
Anjerplein 1
3202 GE Spijkenisse

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.