Fotoalbum De Brug

 Dit is het fotoalbum van gemeente De Brug.

   
 12 februari 2018 Maraboehoek dienst MK
 15 december 2017 Kerstwandeling
 10 oktober 2017 Ouderendag
 24 september 2017 Afscheidsdienst Jan van Egmond DK
 2 juli 2017 Slotdienst DK
 18 juni 2017 Doopdienst Ayden Seggelinck DK
 23 mei 2017 Afsluitingsavond Huisgroepen  
 7 mei 2017 Doopdienst Sem de Ruiter DK
 5 februari 2017 Belijdenis Esther Noordzij DK
 8 januari 2017 Belijdenis- en Doopdienst familie Chabot DK   
   
 11 oktober 2016 Ouderendag
 18 september 2016        Startzondag DK  
 10 september 2016  Open monumentendag MK 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Oudere foto's kunt u via het menu Fotoalbum (oud) terugvinden.

Het oude fotoalbum (Picasa) wordt helaas door Google niet meer ondersteund en daardoor was het niet meer mogelijk om nieuwe foto's via de vertrouwde weg zichtbaar te maken. Tot er een geschikte oplossing gevonden is worden nieuwe albums via bovenstaande links beschikbaar gesteld. (de Webmaster)

Jaargang 33 – nummer 22

Kerkdiensten via YouTube
De link is te vinden op onze website van de Brug (www.debrugspijkenisse.nl), bij “ Klik hier voor rechtstreekse uitzending van de dienst via YouTube.”
De dienst start om 10:00

Pastorale hulptelefoon
Nu persoonlijke bezoeken (bijna) niet meer mogelijk zijn, i.v.m. het Coronavirus, heeft het pastoraat een aantal telefoonnummers beschikbaar gesteld;

  • als u een luisterend oor nodig heeft
  • om voor u te bidden
  • voor praktische hulp
  • of andere dingen die u wilt delen

Mocht u al contact hebben met iemand anders, vanuit het pastoraat, schroomt u dan vooral niet om die persoon te bellen.
Wij willen er graag voor u zijn!

Namens het pastorale team, kunt u bellen met:
Jan van Egmond 0180 427 933
Marjo de Ligt 010 4743 165
Carla de Boer 0619 039 505
Sylvia Martin 0610 189 828
Jenny van Zanten 0620 590 121
Johan & Carin van Vuurde 0181 881 072

De scriba

Internetuitzendingen
Zolang de maatregelen ter bestrijding van Corona crisis nog door overheidswege van kracht zijn, zullen we de erediensten verzorgen via het internet, via YouTube. De uitzending zelf start acht tot vijf minuten voor 10:00, met het luiden van de kerkklok.
De eredienst zal dan om 10:00 worden gestart.
Het ondersteuningsteam internetuitzendingen.

De diensten

Zondag 10 mei 2020
Via internet en kerkradio, 10.00 uur: Ds mevr. A. Sneller-Vrolijk zal ons voorgaan.

Collecte op afstand

Collecte via bankoverboeking
De collecte van de zondag 10 mei is bestemd voor “De Voedselbank Spijkenisse”. Wij willen u vragen uw bijdragen te storten op de bankrekening van de wijkkas: IBAN: NL10INGB0005318156 t.n.v. Wijkgemeente de Brug, Spijkenisse ovv Voedselbank.

Collecte via QR code
Er is ook een QR code aangemaakt waardoor het voor velen makkelijker is om geld over te maken voor de collecte. De omschrijving is "Voedselbank". Standaard staat deze op € 2,50, maar u kunt deze wijzigen naar een voor u wenselijk bedrag. Het bankrekeningnummer is van de wijkkas. De penningmeester zorgt voor de verdere overboeking.

QR code voor de "Voedselbank Spijkenisse".

 QR 20200510 VoedselbankSpijkenisse

Zondag 17 mei 2020
Via internet en kerktelefoon, 10.00 uur: Ds Rob Favier zal ons voorgaan.

Collecte op afstand

Collecte via bankoverboeking
De collecte van de zondag 17 mei is bestemd voor "Beheer en onderhoud". Wij willen u vragen uw bijdragen te storten op de bankrekening van de wijkkas: IBAN: NL10INGB0005318156 t.n.v. Wijkgemeente de Brug, Spijkenisse ovv "Beheer en onderhoud".

Collecte via QR code
Er is ook een QR code aangemaakt waardoor het voor velen makkelijker is om geld over te maken voor de collecte. De omschrijving is "Beheer en onderhoud". Standaard staat deze op € 2,50, maar u kunt deze wijzigen naar een voor u wenselijk bedrag. Het bankrekeningnummer is van de wijkkas.
De penningmeester zorgt voor de verdere overboeking.

QR code voor "Beheer en onderhoud De Brug"

 QR 20200517 Beheer en onderhoud

Donderdag 21 mei 2020 Hemelvaartsdag
Via internet of kerktelefoon, 10.00 uur: Dhr Rob van Mourik

Collecte op afstand

Collecte via bankoverboeking
De collecte van de zondag 21 mei is bestemd voor "Tear". Wij willen u vragen uw bijdragen te storten op de bankrekening van de wijkkas: IBAN: NL10INGB0005318156 t.n.v. Wijkgemeente de Brug, Spijkenisse ovv. "Tear".

Collecte via QR code
Er is ook een QR code aangemaakt waardoor het voor velen makkelijker is om geld over te maken voor de collecte. De omschrijving is "Tear". Standaard staat deze op € 2,50, maar u kunt deze wijzigen naar een voor u wenselijk bedrag. Het bankrekeningnummer is van de wijkkas. De penningmeester zorgt voor de verdere overboeking.

QR code voor "Tear"

QR 20200521 Tear  

Zondag 24 mei 2020
Via internet en kerktelefoon, 10.00 uur: Ds Gert de Kok.

Collecte op afstand

Collecte via bankoverboeking
De collecte van de zondag 24 mei is bestemd voor de "KIA Werelddiaconaat". Wij willen u vragen uw bijdragen te storten op de bankrekening van de wijkkas: IBAN: NL10INGB0005318156 t.n.v. Wijkgemeente de Brug, Spijkenisse ovv "KIA Werelddiaconaat".

Collecte via QR code
Er is ook een QR code aangemaakt waardoor het voor velen makkelijker is om geld over te maken voor de collecte. De omschrijving is "KIA Werelddiaconaat". Standaard staat deze op € 2,50, maar u kunt deze wijzigen naar een voor u wenselijk bedrag. Het bankrekeningnummer is van de wijkkas. De penningmeester zorgt voor de verdere overboeking.

QR code voor de "KIA Werelddiaconaat".

 QR 20200524 KIA Werelddiaconaat

Consulent
Wijkgemeente de Brug is op dit moment vacant. Ds Annet Ravensberg van Protestantse Gemeente Tweestromenland (Geervliet, Heenvliet, Zwartewaal/Abbenbroek) is vanaf heden onze consulent.
Tel. 0181-851096. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meeleven

In memoriam Mw van Deijen
Op 7 april 2020 overleed mw. van Dieijen. Ze was woonachtig op de Kuiperslaan 13 met haar man en is later opgenomen in de Zes Rozen. Mw. van Dieijen vond het altijd fijn om bezoek te krijgen. Het bijzondere was, ondanks haar handicap in geestelijke zin, dat ze altijd beaamde wat je als bemoediging uit de Bijbel meegaf. Ze vond het ook fijn met je te bidden en zei dan heel duidelijk ‘Amen’ aan het eind van het gebed. Heel bijzonder vond ik dat. Mw. van Dieijen werd 92 jaar.
De begrafenis vond plaats in besloten kring op 16 april op de Ommering.
We wensen haar familie Gods zegen toe op deze Paasdagen in het bijzonder haar man en kinderen en kleinkinderen.
Jan van Egmond

In memoriam Ali en Piet Vermeer
We gedenken Ali en Piet Vermeer die op 9 en 11 april 2020 zijn overleden. De laatste jaren van hun leven werden zij verzorgd in de Oranjehoeck te Bergschenhoek. Vrijwel hun gehele leven hebben ze in Spijkenisse gewoond en gewerkt, waarvan een groot deel als naaste buren van de Dorpskerk. Zij waren blije, gelovige mensen die hun vaste plek innamen achterin de kerkbanken. Mevrouw Vermeer was vele jaren een enthousiast deelnemer aan het createam. Ze genoot ervan met elkaar bezig te zijn en te zingen. Haar vaardige handen waren maar zelden stil. Dat gold ook voor mijnheer Vermeer die graag bezig was in zijn schuurtje om van alles te maken. Zij hadden een rustig leven in de Marrewijkflat. Genoten van hun kinderen en (achter-)kleinkinderen. Trouwe leden van de kerk die in hun leven hebben getuigd van liefdevolle aandacht en de zorg voor anderen. Ze zijn beiden vredig ingeslapen in het volle vertrouwen te worden opgenomen in Gods’ armen.
Namens de familie,
Rens Vermeer.

Bedankt
Beste gemeente,
Wij willen u heel hartelijk dank zeggen voor de vele kaarten die we ontvangen hebben voor ons 55-jarig huwelijk. Ook de bloemen van de kerk heel hartelijk dank daarvoor. Het heeft ons gesterkt in deze lastige tijd van thuis zitten. Dank dat u aan ons dacht. We danken God dat Hij ons dit geschonken heeft.
We hopen en bidden dat we elkaar weer snel zullen kunnen ontmoeten.
Sjanneke en Gerrit Robbemond, Maasboulevard 24

Klokken van troost en hoop
Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moesten hun deuren sluiten. Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, riep de Raad van Kerken in Nederland op woensdagen tussen 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken te luiden.
Met deze 'klokken van hoop en troost' kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Ook roepen de kerken daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen. Deze oproep tot het luiden van 'klokken van troost en hoop', wordt nu verlengd tot eind april.
Meer informatie kunt u vinden op www.klokkenvanhoop.nl 

Bericht voor alle kinderen

Dag lieve kinderen!
Wat leuk dat jullie de filmpjes van de kindernevendienst volgen. Daarin kunnen jullie iedere keer weer andere juffen en meesters zien. Maar wij zouden het ook geweldig vinden om JOU te zien. Vandaar dat je een leuke foto van jezelf mag appen naar juf Carlien: 06-20 98 77 91 en dan maakt zij er iedere week een filmpje van. Dus kom maar op met die foto van jou met je hond , of dat je onderste boven aan een boom hangt, of van je lievelingseten, of van het avontuur dat je hebt beleefd. Alles mag, als jij er zelf ook maar op staat. Vraag even toestemming aan je ouders/verzorgers of je foto op YouTube mag staan en zet in de app even je naam erbij.
We hebben een eigen YouTube-kanaal waarop iedere week een nieuw filmpje staat. De naam van het kanaal is: KND De Brug. Met onderstaande link kom je gelijk op het juiste kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UC4XH9C7-pWQasDhPEtn32-Q 
Er zijn voor jou thuis nog allerlei leuke dingen te doen die bij het Bijbelverhaal horen. Je ouders kunnen zich aanmelden via https://www.debijbel.nl/bijbelbasics 
Ik bid dat God jou zegent. Dat door jouw leven heen je steeds weer zult ontdekken: "God is bij mij, ik ben niet alleen".

Jullie hebben vast al gehoord dat de oudere mensen geen bezoek meer mogen hebben, i.v.m. het Coronavirus, dat is heel moeilijk voor hen! Daarom willen wij aan jullie vragen om een mooie tekening of kleurplaat te maken. Deze kun je dan in de brievenbus van de Michaelkerk doen, of sturen naar ouderling ouderen pastoraat Jenny van Zanten. Dan zullen wij ervoor zorgen dat de kleurplaten/ tekeningen bezorgd worden bij de oudere gemeenteleden. Op de volgende website staan veel kleurplaten, maar zelf iets maken is natuurlijk ook heel leuk! http://www.christiancomputergames.net/dutch/kleurplaten/frame_volgorde.html
Alvast enorm bedankt! Lieve groetjes van de juffen en meesters van de kindernevendienst!

Van de pastoraal medewerker

Vrucht dragen
Ik ga hem eruit gooien. Er staat al drie jaar lang een pruimenboompje in mijn tuin, die geen vrucht draagt. Ook dit voorjaar liet hij geen bloesem zien, alleen blad. Hij gaat eruit! Dat kan dus, dat je niets oplevert!
Dat geldt zeker niet de frambozen. Ze laten nu al hele kleine vruchtjes zien. En ook de kruisbes en de zwarte bes laten zich van hun beste kant zien. Heerlijk om naar te kijken, omdat ze zoveel beloften in zich dragen: sappig, rijpend onder de heerlijke zon en water, maken ze me nu al blij.
Jezus heeft ook veel gesproken over vrucht dragen. Voor mij is een van de belangrijkste teksten, die ik vaak voor mezelf memoriseer: ‘Wie in Mij blijft draagt veel vrucht! Joh. 15:5. Vrucht dragen is geen ren actie, maar ZIJN. Vrucht dragen is ook geen moeten, zo van ‘je moet vrucht dragen hoor, want anders…Nee, danken, dat je in Hem bent, dat maakt vrij.
Vrucht dragen ontstaat in de ontspanning van het ontvangen door gelovig te blijven, rustend in Hem. Je leeft als Christen in verbondenheid met Jezus. Geen technische kop-kom verbinding of zo. Nee, Als Christus je leven is, is Zijn Geest je verbinding en Hij zorgt voor vrucht. Het is Zijn levende vertegenwoordiging in jouw en mijn leven.
Wat betekent dat? Je mag gelovig ontspannen in het besef dat je vrucht draagt. En het mooie is, dat iedereen daarin uniek is. Dat zie je ook in de creativiteit van hen, die iets willen betekenen richting anderen, gegeven de corona crises. Zulke lieve projecten ontstaan vanuit Christen perspectief. Zo maak je het verschil door barmhartigheid en liefde, wijsheid en dienst te delen. Misschien “als een rode bes” of misschien “als een aardbei”? Prima smaken. Laat een ander proeven!!
Weet ook dit, dat je mag zijn, zoals je door God bedoeld bent, dat is belangrijker dan je ‘niet zijn zoals je niet bedoeld bent, omdat je altijd aan het vergelijken bent. De sapstroom van de Heilige Geest zorgt wel voor vrucht zonder jezelf te vergelijken. Ze doorstroomt ons leven en wordt zichtbaar in relaties, in karakter, in de basis waar vanuit je God vertegenwoordigt in deze zo veranderende wereld. Ook op deze dag mag je bijdragen tot verheerlijking van de Vader, kijk en luister wat jij concreet kunt betekenen? Wie z’n situatie verandert ten gunste van de naaste, leert bij en verblijdt zich met de ander, die je dient, hoe klein de bijdrage ook is. En het smaakt altijd naar meer…zoals de meeste vruchten toch?

Jan van Egmond

Van de kerkelijkwerker

Geboren
Op 11 april is geboren: Jack Haaksema, zoon van Marjolein en Sander Haaksema. Beide ouders zijn zeer verheugd met de geboorte. We wensen hen alle zegen toe de komende tijd. 

Nieuwe leden
We mogen het gezin Shirley van den Vrijhoef en Wesley Macquine en de kinderen: Owen, Dani, Jace en Dex verwelkomen in onze gemeente. Van harte welkom bij de Brug!

Jeugdwerk
We willen de komende weken ook Rock Solid door laten gaan. De eerste digitale keer was een kleine twee weken geleden. Het was leuk om de gezichten weer even te zien. De komende weken gaan we vaker via de app Houseparty bij elkaar komen. Impact komt bij elkaar via Zoom. Mooi om te zien dat de gemeente door blijft gaan op andere manieren. Meer info of meedoen, mail dan even: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bidstond
Op woensdagavond komen er mensen via Zoom bij elkaar om te bidden. We hebben gemerkt dat het fijn is om op deze manier te bidden voor onze omgeving, de gemeente en de recente gebeurtenissen. Iedereen van jullie is van harte welkom om aan te sluiten bij deze bidstond. De bidstond start om 20:00 en duurt ongeveer een uur. Voor vragen en de link om deel te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er is de afgelopen woensdag gebeden voor veel verschillende dingen. In de afbeelding ziet u de gebedspunten, bidt u mee?
Rob van Mourik

Van de scriba

Verslag van de kernkerkenraad van 21 april
Dit is een video-vergadering. Daar beginnen we zo langzamerhand een stuk beter in te worden. We beginnen met een evaluatie van de livestreamdiensten. Na wat aanloopproblemen hebben we een werkend model. We zijn dankbaar voor de inzet van de technische mensen. De vraag is hoe lang we dit nog nodig hebben? En aangezien een kerkdienst een bijeenkomst/ evenement is zal dit zeker nog tot 1 september nodig zijn. Maar als we eenmaal 1.5 meter samenkomsten kunnen houden dan zouden we de livestream ook graag in de lucht houden. Cluster beheer heeft daarvoor een aantal vragen geformuleerd die we met elkaar de komende tijd gaan beantwoorden. We stemmen de diensten af. Bijvoorbeeld Hemelvaart, en de vakantieperiode. Een livestream betekent technische mensen. Maar in de vakantie ook organisten. Die moeten dan wel beschikbaar zijn voor een livestream.
De QR code voor de collecte werkt goed. Eén bestemming voor de collecte per zondag. De diaconie kiest de items uit het collecterooster.
Het beroepingswerk vindt wel doorgang, maar gezien de corona-crisis op een andere wijze en tempo dan onder normale omstandigheden. Het gevolg is dat we de verwachting hebben dat we minstens nog een half jaar of langer vacant zullen zijn. Dat roept de vraag op of we ten behoeve van de voortgang van het kerkenwerk niet moeten overgaan tot het benoemen van (tijdelijke) interim predikant. Hier is over gesproken en wordt over nagedacht
Het wordt tijd dat we ook weer als gehele wijkkerkenraad met elkaar in gesprek gaan. Ook dat wordt een videovergadering. We dragen punten voor een agenda aan.
Er is nu driemaal een digitale bidstond geweest. Fijn dat op die manier het gemeenschappelijk gebed voortgang kan hebben. Ook jeugdwerk experimenteert hoe het beste activiteiten virtueel kunnen gebeuren.
We zijn dankbaar voor alle creativiteit om zoveel als mogelijk activiteiten op een alternatieve manier voortgang te laten vinden.
Gerry de Boer

Niet alleen
Ook onze gemeente is aangesloten bij #nietalleen een initiatief van de PKN en de EO. Misschien heeft u hierover al iets gelezen of op de televisie gezien. Mensen die alleen en/of eenzaam zijn, kunnen contact opnemen met: https://nietalleen.nl/ 
Soms voor een luisterend oor, of voor praktische zaken zoals boodschappen doen. Er wordt dan gekeken waar deze persoon woont, en contact opgenomen met de plaatselijke kerk.
Zo zijn wij inmiddels al een aantal keren benaderd, als kerk, om hulp. Geweldig om zo elkaar tot steun te kunnen zijn, in deze moeilijke tijden. Maar ook heel fijn om te ervaren dat er in onze gemeente, zoveel mensen opstaan om de ander tot hulp te zijn.
Carin van Vuurde, Cluster Coördinator Pastoraat

Huwelijksjubilea in wijkgemeente de Brug
Op 10 mei is het echtpaar A. de Gans - A.J. Manneke 70 jaar getrouwd.
Op 12 mei is het echtpaar J.H. Bronder - H.J. Kootkar 25 jaar getrouwd.
Op 15 mei is het echtpaar D. van Bommel - A.E. van der Elst 50 jaar getrouwd.
Hartelijk gefeliciteerd en Gods zegen toegewenst.

Zondagse bloemengroet
Heeft u een suggestie waar de zondagse bloemen naar toe kunnen, dan kunt u contact opnemen met:
Voor de Dorpskerk: mevr. Gerrie Boelaars, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0181-620 765
Voor de Michaëlkerk: mevr. Carin van Vuurde, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0181-881 072

Giften
Giften naar: Wijkkas PKN op het nummer: NL10 INGB 0005 3181 56.
Alle gevers hartelijk dank, God heeft immers de blijmoedige gever lief.

Collectebonnen
Er zijn collectebonnen voor de collecte. Die kunnen maandagmorgen gehaald worden op het kerkelijk bureau (Eikenlaan 2 van 10.00 uur tot 12.00 uur). U kunt ook het bedrag overmaken t.n.v. ‘tel commissie PGS’. (Zie achterzijde Kerkblad). Als u uw naam en (bezorg)adres erbij zet, worden ze thuisbezorgd voor € 2,- bezorgkosten.

Website agenda
Actuele informatie over onze wijkgemeente vindt u op de website www.debrugspijkenisse.nl. Bekijk daar ook de agenda waarop in principe alles staat.

Kopij volgend kerkblad Jaargang 33 – nummer 23
Uiterste inleverdatum : Donderdag 21 mei 2020 (tot 12.00 uur).
Verschijningsdatum : Vrijdag 29 mei 2020.
Daarin vallen de zondagen : 31 mei en 7 juni 2020.
Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook in deze periode wensen wij u allen Gods zegen en nabijheid toe!

Gerry de Boer
Jan van Egmond
Rob van Mourik
Bert van Zellem

Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven zijn in PDF, en zijn te lezen m.b.v. Adobe Reader.

Wilt u voortaan de Nieuwsbrief electronisch ontvangen, dan kan dat. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvang automatisch iedere week de nieuwe Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 25 oktober 2020

Nieuwsbrief 18 oktober 2020

Nieuwsbrief 11 oktober 2020

Kinderoppasdienst Dorpskerk
Bij gewone diensten is er geen kinderoppasdienst in de Dorpskerk. In voorkomende gevallen gaan de allerkleinsten mee met de kindernevendienst of zorgt de leiding van de kindernevendienst direct voor de kleinsten.

Kinderoppasdienst Michaëlkerk
Elke zondagmorgen is er voor de allerkleinsten, 0 t/m 3 jaar, kinderoppas. Twintig minuten voor aanvang van de dienst staan er 2 (soms 3) personen klaar om de allerkleinsten in de benedenzaal op te vangen. De leiding van de oppasdienst is te herkennen aan een badge. Eventuele bijzonderheden betreffende het kind kunnen worden doorgegeven aan de leiding. De ouders van de baby's en peuters brengen zelf luiers, flesjes en verschoning in een tasje mee. De grotere peuters krijgen drinken van de oppas. Als kinderen nog uit een tuitbeker drinken, brengen ouders die zelf mee. De allerkleinsten mogen in hun eigen kinderwagen slapen. Er zijn boxen en wipstoeltjes aanwezig. Gedurende de dienst kunnen de peuters naar hartenlust spelen. Tijdens de collecte aan het einde van de dienst kunnen de kinderen worden opgehaald, zodat ook zij gezegend naar huis gaan.
Informatie: Marjolein Kleingeld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijdienst

Wanneer u graag naar de kerk zou willen komen, maar u heeft geen vervoer, dan kunt u voor de diensten in de Dorpskerk gebruik maken van de rijdienst. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met Piet Steffen (613346).

Op dit moment is er voor de Michaëlkerk geen rijdienst. Wanneer u hier toch belangstelling voor heeft, wilt u dit dan melden bij de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0181-635025).

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2020 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.