Huiskringen

Huiskringen - het hart van onze wijkgemeente

Naast de kerkdiensten vormen de huiskringen steeds meer het kloppende hart van Wijkgemeente ‘De Brug’. In een kerkdienst komen zoveel mensen dat het niet eenvoudig is om echt contact met elkaar te maken. Veel van de pastorale zorg in onze gemeente vindt dan ook plaats in de huiskringen. Met andere woorden: als je niet deelneemt aan een huiskring, mis je heel veel! Hoe werkt het?
Er zijn op dit moment 20 kringen, die heel verschillend van samenstelling zijn. Ze komen ook op verschillende dagen en verschillende tijden bij elkaar. De kringen ontmoeten elkaar om de week en het nieuwe jaarthema is: ‘Sterk en moedig als Jozua'.

Alle huiskringen draaien in de oneven weken: ....

De toerustingsavonden voor de huiskringleiders worden gehouden op ...... We komen bij elkaar in de Michaëlkerk, aanvang 19.45 uur.

We gebruiken weer het materiaal van het Evangelisch Werkverband, dat dit jaar voor het thema ‘Sterk en moedig als Jozua’ heeft gekozen. Het materiaal bestaat uit 16 programma’s waarin belangrijke thema’s aan de orde komen uit het leven van Jozua. Het is fascinerend om hem op de voet te volgen, zijn aarzelingen te proeven en te ontdekken dat er alle reden is om de Heer te gehoorzamen en te vertrouwen. Sterk en moedig zet Jozua zijn voet op het land van de belofte.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Jenny Verwey (610508 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Corry Stam-Timmermans (664541) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Zij hebben het overzicht en kunnen een goed advies geven welke kring het beste bij je past. Ook starten er regelmatig nieuwe kringen. Het is ook altijd mogelijk om gewoon een avondje geheel vrijblijvend te proberen.

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.