Bijbelcursussen

Veel mensen willen meer weten van de Bijbel. Daarom wordt er twee keer per jaar een bijbelcursus gegeven: 4 avonden over een boek uit het Oude Testament en 4 avonden uit het Nieuwe Testament.

Filippenzen
Deze keer gaan we dieper in op het boek Filippenzen. Deze brief van Paulus vanuit de gevangenis is een grote dankbrief. Deze avonden zijn op maandag 18 september, 2 en 16 en 30 oktober. Vanaf 19.45 inloop en 20.00 uur start van de avond in de Michaëlkerk. Ds. Pieter Both leidt deze avonden. De kosten zijn ongeveer 10€ voor een boekje met achtergrond informatie.

Opgave is via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kleine profeten
De andere cursus gaat over de kleine profeten. Deze avonden zijn op dinsdag 6 en 20 maart 2018 en 3 en 17 april 2018. Inloop vanaf 19.45 en 20.00 start va de avond in de Michaëlkerk. Jaap Visser leidt deze avonden. De kosten zijn ongeveer 10€ voor een boekje met achtergrond informatie.

Opgave is noodzakelijk bij Jaap Visser, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2018 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.