Bijbelcursussen

Ezechiël
Veel mensen willen meer weten van de Bijbel. Daarom wordt er twee keer per jaar een bijbelcursus gegeven: 4 avonden over een boek uit het Oude Testament en 4 avonden uit het Nieuwe Testament. De ene keer gaan we dieper in op het boek Ezechiël. Deze profeet uit het Oude Testament vertelt in prachtige beelden van Gods grootheid. We bestuderen met elkaar vier hoofdstukken uit dit imponerende boek. Deze avonden zijn op maandag 5 en 19 september en 3 en 17 oktober 2016.
Vanaf 19.45 inloop en 20.00 uur start van de avond in de Michaëlkerk. Pieter Both leidt deze avonden. De kosten zijn ongeveer €10 voor een boekje met achtergrond informatie. Opgave is via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Galaten
De andere cursus gaat over Galaten. Deze avonden zijn op dinsdag 7 en 21 maart en 4 en 18 april.
Inloop vanaf 19.45 en 20.00 start va de avond in de Michaëlkerk. Jaap Visser leidt deze avonden. De kosten zijn ongeveer €10 voor een boekje met achtergrond informatie. Opgave is noodzakelijk bij Jaap Visser, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2017 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.