Vernieuwingsavonden

Ook dit jaar worden er vanuit Missie Nederland (voorheen EW) vernieuwingsavonden georganiseerd in samenwerking met New Wine Nederland. Het doel van deze avonden is om een stimulans te zijn tot geestelijke vernieuwing en verdieping voor de Christenen in de Regio Rijnmond. De avonden worden gehouden op zaterdagavond in de Michaëlkerk, Anjerplein 1 vanaf 20.00 tot 22.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Er wordt tijd genomen voor lofprijzing en aanbidding, gevolgd door een bijbels thema. Daarna is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede.

De eerste avond is op 12 november 2016. Deze avond gaat over de Psalmen, in aansluiting bij de huiskringen. Willem Ouweneel zal deze avond spreken.

De andere avond wordt op 25 maart 2017 georganiseerd. Ook dan zal het gaan over de Psalmen. Het psalmproject komt die avond naar Spijkenisse (kijk eens op www.thepsalmproject.com).

Meer informatie is te krijgen bij:

Arie Korengevel, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 
Pieter Both, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2017 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.