Vernieuwingsavonden

Ook dit jaar worden er vanuit Missie Nederland (voorheen EW) vernieuwingsavonden georganiseerd in samenwerking met New Wine Nederland. Het doel van deze avonden is om een stimulans te zijn tot geestelijke vernieuwing en verdieping voor de christenen in de Regio Rijnmond. De avonden worden gehouden op zaterdagavond in de Michaƫlkerk, Anjerplein 1 vanaf 20.00 tot 22.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Er wordt tijd genomen voor lofprijzing en aanbidding, gevolgd door een bijbels thema. Daarna is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede.

De eerste avond is op 18 november 2017. Deze avond gaat over de vraag hoe je een geloofsgesprek voert. Willem Ouweneel zal deze avond spreken.

Op 17 maart 2018 is de tweede avond. Jelle Kok zal dan spreken over 1 Petrus (het onderwerp van de huiskringen dit jaar). In dit hoofdstuk worden gelovige priesters genoemd. Wat betekent dat en wat verandert dat in onze houding naar de wereld?

Meer informatie is te krijgen bij:

Arie Korengevel, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 
Pieter Both, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Agenda De Brug

Agenda icon2

logo alpha transparante achtergrond


Kliederkerk

op_zoek_naar_god

kerkradio button rood 1

video button rood 1

Thuisfront van Dorp

mekong spotlight

Copyright © 2019 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.