Kerkradio Rechtstreeks

Dorpskerk

 

Michaëlkerk

 

De Brug Video

debrugvideo_small 

Voor video's ga naar: www.debrugvideo.nl

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting debrugvideo heeft zich tot taak gesteld de kerk te dienen met videowerk. Van speciale diensten of projecten wordt verslag gedaan via videofilms op internet of DVD. Het team wil graag dat mensen op video vertellen wat het voor hen betekent, dat zij God in hun leven hebben leren kennen, wie Jezus is voor hen en wat de Heilige Geest daarmee te maken heeft.
Als u via de website www.debrugspijkenisse.nl naar de video's wilt kijken, klik dan op de rode knop 'video'. U komt dan op de website, www.debrugvideo.nl . Daar kunt u zien wat voor films er allemaal al zijn gemaakt.

Heeft u zin om hieraan een bijdrage te leveren, neem dan contact op met: Martin van der Reijden tel. 06-50220410, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Fotografie

Regelmatig zijn er (speciale) diensten waar wordt gefotografeerd door een team van enthousiaste fotografen. Deze foto's worden o.a. gebruikt voor het fotoalbum op de website van wijkgemeente de Brug en kunnen op aanvraag ook geleverd worden voor eigen gebruik.

Wilt u meer informatie of wilt u graag dat er bij een dienst gefotografeerd wordt, neem dan contact op met Gerrit van Buuren, tel. 0181-611984, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Beamer Dorpskerk en Michaëlkerk

In beide kerkgebouwen worden de liederen en bijbelgedeeltes geprojecteerd. Voor de dienst is er een reclameblok waarbij de gemeente attent wordt gemaakt op aanstaande gemeente activiteiten of zaken die daar mee te maken hebben. Aanspreekpunt is Arthur van Egmond ,tel. 0181- 753 150 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor alles wat vertoond wordt gelden de volgende afspraken:

  • Kant en klare aangeleverde Powerpoint presentaties worden vooraf gescreend op inhoud, leesbaarheid en uitvoering en indien nodig aangepast.
  • Informatie voor een presentatie of een complete presentatie dient, voor vertoon op zondag , minimaal op donderdag 19.00 uur binnen te zijn bij bovengenoemd contactpersoon. Vlak voor de dienst aangeleverde informatie wordt niet vertoond!
  • Er wordt alleen reclame gemaakt voor zaken die betrekking hebben op activiteiten van onze gemeente of van organisaties waar onze gemeente nauw bij betrokken is.
  • Filmpjes moeten op CD, DVD of USB aangeboden worden in een door een PC afspeelbare formaat zoals AVI of MP4 (bij voorkeur geen MOV). Videoboodschappen in de vorm van een bv Youtube link worden niet geaccepteerd.
  • Denk aan leesbaarheid door een egale achtergrond te gebruiken, groot lettertype (minimaal 36 vet) en weinig animaties.

Het gebruik van de beamer is alleen voorbehouden aan het team van de Brug Spijkenisse. Gebruik door derden alleen na onderling overleg en accoord door de coördinator.
Indien derden gebruik willen maken van de beamer dient dit minimaal drie maanden van te voren te worden aangevraagd i.v.m. het inplannen van een technicus uit het team van De Brug.

Contact
Aanspreekpunt en coördinator van beamergebruik is Arthur van Egmond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Opnamen & Techniek

Opnamen diensten

De diensten van beide kerken zijn via internet te beluisteren of te downloaden. Zie hiervoor de pagina Kerkradio (of selecteer de rode knop Kerkradio rechts). 

Alle diensten in de Dorpskerk en de Michaëlkerk worden opgenomen en kopieën van deze opnamen kunnen op CD worden verkregen. Mocht u een opname van een dienst willen bestellen, dan kan dit bij Gerrit van Buuren, tel. 06-27260197 tot ongeveer drie maanden na dato. De kosten hiervan bedragen € 1,- per CD.

Techniek

In de Michaëlkerk wordt gebruik gemaakt van z.g.n. PA systeem, waarbij altijd een technicus aanwezig dient te zijn om het geluid te regelen. Hiervoor is een team van getrainde vrijwilligers actief.
Beide kerken beschikken over een vaste beamer, zodat liederen, presentaties en filmpjes vertoond kunnen worden tijdens de dienst. Ook voor de bediening hiervan is een team van vrijwilligers actief. Dit betekent dat activiteiten buiten de reguliere erediensten om, vooraf dienen te worden aangemeld bij de coördinator zodat een technicus voor geluid en eventueel beeld geregeld kunnen worden. Zie hiervoor Beamer.

Contact

Aanspreekpunt en coördinator van geluidstechniek in de Dorpskerk is Niko van der Waal tel.0181-615874 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanspreekpunt en coördinator van geluidstechniek in de MIchaëlkerk is Arie Korengevel tel. 0181-622654 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda De Brug

Agenda icon2

Copyright © 2021 De Brug Spijkenisse. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.